fbpx

Yes, Topper!

Je hebt je aangemeld voor de gratis videotraining ‘In 3 stappen een online cursus maken én verkopen’.

Je ontvangt zo een mail van me zodat je de video’s direct kunt bekijken. 
Deze mail wil ooit in de spam-box belanden. Heb je hem dus niet ontvangen, check dan even je spam-box.

In de videotraining ga ik je laten zien hoe je simpel en snel start met je online cursus, hoe je een goede inhoud neerzet en ik vertel je ook over de online tools die ik gebruik voor het maken én verkopen van mijn online cursussen.
Deze tools zorgen ervoor dat 80% van mijn bedrijf geautomatiseerd kan draaien, ik niet aanwezig hoef te zijn om mijn cursussen te verkopen en dat ik superveel vrijheid ervaar in mijn bedrijf.

Ik kan alleen in de video-training niet uitgebreid ingaan op al deze online tools, maar wil je heel graag laten zien hoe ze werken en je graag een kijkje geven achter de schermen over hoe ik die online tools inzet om mijn hele verkoopproces te automatiseren.

Dus wellicht is dit interessant voor je: 

– De Online Cursus TOOLKIT –

In deze TOOLKIT deel ik alle online tools die ik gebruik voor het maken én verkopen van mijn online cursussen.

 Ik deel de online tools die ik gebruik voor het maken van de inhoud van mijn online trainingen en deel verschillende video’s over hoe je die tools gebruikt.

✔ Ik deel de online betaalsystemen waar ik mee werk en waar ik voor mijn klanten mee werk, leg de verschillen uit en laat zien hoe je met zo’n betaalsysteem automatisch je online cursussen kunt verkopen.

✔ Ik laat je zien hoe je gebruik kunt maken van een online leeromgeving om je online cursus in de draaien, maar ook hoe je een besloten Facebookgroep kunt gebruiken voor het draaien van je eerste online cursus.

✔ Ik laat je zien hoe schermopnames en video’s kunt maken en kunt delen in je online leeromgeving en hoe je mooie e-books en werkboeken zelf kunt maken.

✔ Ik laat je zien hoe je met een e-mailmarketingsysteem je processen en je hele klantreis kunt automatiseren en al je klanten kunt onboarden zonder dat je zelf iets hoeft te doen,

✔ Als extra bonus krijg je 2 procesvideo’s over hoe je een gratis weggever aan kunt bieden en hoe het verkoopproces van een online cursus verloopt.

✔ Je krijgt 2 bonusmasterclasses over succesvol adverteren op Facebook & Instagram en het inzetten van ambassadeursmarketing voor het vergroten van je bereik, klanten en omzet.

En dat alles nu voor 17 euro in plaats van 97,- euro.

Je kunt nu eenmalige gebruik maken van deze deal.

Je krijgt nu eenmalig 80,- euro korting. De korting wordt direct verrekend op de betaalpagina.

✔ Direct toegang tot de training met alle uitleg over de online tools die ik gebruik voor het compleet geautomatiseerd verkopen van mijn online cursussen.

✔ Nu eenmalig voor slechts

17,- euro.

Dit aanbod komt later niet meer terug.

Yes, ben jij er klaar voor om een succes te gaan maken van jouw business?
Klaar voor meer vrijheid, voldoening en veel tevreden klanten?

Ga dan nu aan de slag met de Online Cursus Toolkit.