fbpx

All In Online Business Bundel

Krijg toegang tot al mijn kennis en ervaring en al mijn programma´s die ik gemaakt heb, en bouw jouw online bedrijf van A tot Z op.

Wil jij in één keer de complete basis van je online bedrijf neerzetten?

Direct aan de slag met het bouwen van een business die je de vrijheid oplevert waar je zo naar verlangt?

Wil jij zelf aan het roer van je bedrijf staan?
Zelf je bedrijf opbouwen en laten groeien?

Dan is All In voor jou!

Met All In krijg je toegang tot AL mijn programma’s en online trainingen en kun jij een complete online business bouwen.

Je gaat aan de slag met de complete fundering van jouw bedrijf, het bepalen van je stip op de horizon en ideale klant.

Ik leer je alles over het vergroten van je online bereik, het inzetten van online marketing en het online op de kaart zetten van jouw bedrijf.

Je leert zelf je eigen website maken, en een online omgeving voor je online aanbod.

Ben jij er klaar voor?

Je kunt direct starten!

– Dit is wat je krijgt –

Online Business School START

In dit online programma gaan we de fundering van jouw bedrijf neerzetten.
We gaan aan de slag met jouw stip op de horizon, jouw ideale klant en het bepalen van je aanbod.
We gaan aan de slag met een ijzersterke marketingboodschap en het schrijven van je website en social media content. Daarnaast leer je hoe je social media kanalen in kunt zetten om online zichtbaar en vindbaar te worden.

Online Business School GROW

In dit online programma bouwen we je bedrijf verder uit.
Je krijgt hierbij ook toegang tot de online business school ‘Start.’
Daarna gaan we verder bouwen en je bereik en impact vergroten.
Leer meer over zoekmachine-optimalisatie, gratis weggevers en e-mailmarketing, en ontdek de mogelijkheden om meer te professionaliseren met verschillende online tools.

Online Business School SCALE UP

Naast toegang tot ‘Start’ en ‘Grow’ reik ik je alles aan om je bedrijf superschaalbaar te maken en een consistente klanten en omzetstroom te realiseren. Je gaat alles leren over online betaalsystemen, webinarsystemen, het verkopen van
online programma’s, automatiseren van je processen, en adverteren op Facebook & Instagram. Alles inclusief instructievideo’s
en stappenplannen voor deze online
tools.

Online Programma:
Online Cursus Academy

Ben jij  klaar voor méér impact, meer klanten én méér vrijheid in je bedrijf?
Wil je méér klanten helpen in minder tijd?

Dan is het tijd dat jij een online cursus of programma gaat maken, zodat je zelf meer tijd overhoudt en tegelijkertijd meer mensen kunt helpen.
In dit programma gaan we samen jouw eerste online cursus neerzetten. Je krijgt alle praktische info, gaat je training helemaal uitwerken en ik ga je alles leren over het succesvol promoten én verkopen van je online cursus.

Besloten Online Community
Jouw Business Online 

De Jouw Business Online community is dit de plek waar je altijd terecht kunt met vragen over het bouwen van een online business en kun je maandelijks aanhaken bij de Live Q&A voor het stellen van je vragen of om even samen te sparren.

Bij All-In krijg je maar liefst 3  maanden toegang tot de community, én tot de Jouw Business Online Expertmasterclassesbibliotheek met 20+ masterclasses van experts op hun vakgebied.zodat je in alle rust kunt werken aan het bouwen van jouw online business.

Online training:
21 dagen content challenge

In deze 3-weekse challenge gaan we samen aan de slag met een ijzersterk contentplan. Klaar met de smoesjes om niet online zichtbaar te zijn. Klaar met uitstellen.

Jij wilt je ideale klant bereiken toch?
Dat doe je met content. Content die raakt. Consistentie. Een plan.

En daar gaan we deze 3 weken samen mee aan de slag.

Na deze challenge staat jouw contentplan als een huis, en is het geen moetje meer maar gewoon onderdeel van jouw strategie.

Maak je eigen website in WordPress

In deze online doe het zelf training leer jij van A tot Z een complete website bouwen in WordPress. Je leert bouwen met een professioneel thema (Divi) wat je er gratis bijkrijgt. We gaan aan de slag met de inhoud van je website en je leert daadwerkelijk je website opbouwen, aanpassen en onderhouden zodat jij altijd zelf je website kunt aanpassen en niet elke keer bij je webbouwer hoeft aan te kloppen. Bij deze training zit ook een besloten facebookgroep voor al je vragen of als je even vastloopt.

Maak je eigen leeromgeving in Learndash

In deze online doe het zelf training leer jij van A tot Z een complete online leeromgeving/academy bouwen voor jouw online training.
In deze omgeving in Learndash (op een subdomein van je eigen website) kun je zoveel trainingen hosten als je wilt, en je leert ook hoe je jouw training geautomatiseert kunt verkopen en hoe je jouw training koppelt aan je e-mailmarketing zodat je ook de onboarding helemaal kunt automatiseren.

Expertmasterclassesbibliotheek met 20+ masterclasses van experts

Leer van meer dan 20 experts op hun vakgebied in deze uitgebreide bibliotheek met masterclasses over o.a; Human Design, Focus & Structuur, Moneymindset, Adverteren, Podcasten, Duurzame Content en Branding, tot Breathworksessies, Hypnosesessies en Yoga Nidra sessies om als de beste versie van jezelf te kunnen ondernemen. Stuk voor stuk masterclasses BOMBOL waarde, onbeperkt beschikbaar voor jou. Kies wat jij op dat moment nodig hebt.

– Investering –

De investering voor deze complete All-In bundel is op dit moment geen:

€ 2786
maar

€ 1497,-

(Betalen in termijnen mogelijk)

Krijg direct toegang tot:

➜ Online Business School START, GROW én SCALE UP
➜ Online Programma; Online Cursus Academy
➜ Jouw Business Online Community (3 maanden lang)
➜ Online training: Maak je eigen website in WordPress
➜ Online Training: Maak je eigen leeromgeving in Learndash
➜ 21 dagen Content Challenge

Wie ben ik?

Ik ben Brigit van der Heijden, moeder van 2 jongens van 5 en 9 jaar en eind 2019 gestart met het opzetten van mijn eigen bedrijf.

Na een behoorlijke zoektocht naar wat ik precies wilde, en flink wat investeringen in trainingen en coaching ontdekte ik hoeveel mogelijkheden het online ondernemerschap biedt en wat er allemaal mogelijk is.
Ook ontdekte ik dat je er met ‘goed zijn in je vak’ niet bent. Het duurde best even voor ik mijn draai gevonden had, en is zocht best lang naar wie ik dan precies wilde helpen en waarmee precies.
Maar ik  heb ik mijn passie gevonden. En wordt ik daar echt MEGA enthousiast van!
Ik gun iedere ondernemer dat bedrijf wat je de vrijheid oplevert waar je zo naar verlangde toen je startte. Maar ik weet ook dat het niet altijd zonder slag of stoot gaat. En hoe fijn het is om je te omringen met gelijkgestemden en mensen die je steunen in wat je doet.

Ik help dienstverlenende ondernemers met het bouwen van een online business die ze vrijheid oplevert.
In de breedste zin van het woord.
De Online Business School heb ik bewust ingericht op 3 verschillende niveau’s, zodat je voor elke fase in je bedrijf de juiste kennis tot je beschikking hebt. We starten met het bouwen van een stevige fundering, om vanuit daar te groeien en op te schalen.

Ik gun iedere online ondernemer een bedrijf waar ze gelukkig van worden. Een bedrijf wat ze voldoening oplevert. En veel geweldige klanten en een lekker omzet.

Ik weet dat er soms veel op je afkomt, en dat je soms vastloopt, en daarom ben ik er voor je.
Omdat ik ook weet dat als je wilt, en ervoor gaat, je ál je doelen kunt bereiken. Zeker met hulp van anderen en een mooi netwerk om je heen.

Waar sta ik voor?
In gun iedere ondernemer een bedrijf wat ze de vrijheid oplevert waar ze zo naar verlangde toen ze startte met ondernemen. Een bedrijf op JOUW voorwaarden. Een bedrijf waar je elke dag blij van wordt. Een bedrijf wat werkt vóór jou. Ook als je een dag, week of maand niet aan het werk bent. 
Ik gun je de moeiteloosheid. Klanten aantrekken zonder leuren en sleuren en zonder 24/7 online zijn. Ik leer je maar al te graag hoe je dat realiseert.
Zie ik je snel?