Yes, Topper! Je hebt je aangemeld voor mijn gratis masterclass!

Check zo dadelijk even je mailbox, (en even je spambox als je de mail niet ontvangen hebt) De mail wil ooit in de spam terecht komen.
➜ Noteer direct even de datum van de masterclass in je agenda zodat je het niet vergeet!

Daarnaast heb ik vanaf deze ronde iets heel gaafs toegevoegd!
Je kunt je nu alvast aanmelden voor mijn besloten facebookgroep.
In deze groep deel ik alvast voorbereidende info voor de masterclass, én krijg je nu de unieke kans om alvast je vragen in te dienen!
Stel je vragen en ik zorg ervoor dat ik deze verwerk ik de masterclass.
Daarnaast kan ik je alvast wat beter leren kennen zodat ik in de masterclass rekening kan houden met wie er aanwezig zijn.
Ook kun jij mij al wat beter leren kennen en ga je goed voorbereid de masterclass in.

Direct ook een kans om te connecten met andere gelijkgestemden, en je netwerk uit te breiden of jouw bedrijf in het zonnetje te zetten dus meld je vast aan dan mis je niets en haal jij het maximale uit de masterclass.

“Dankzij Brigit heb ik nu eindelijk een website die volledig bij me past en waar ik super trots op ben.

Brigit help je letterlijk van A-Z door het hele proces en weet als geen ander hoe een goede website er uit ziet. Niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook hoe je er klanten mee aan trekt, wat er wel en niet werkt.”

– Sandra Manders

“Ik volgde bij Brigit de cursus ‘Maak je eigen website in WordPress, en bouwde hiermee zelf mijn eerste website, die als vanzelf direct meer dan voldoende klanten aantrok.”

– Karina Schermer

“Ik vind haar echt een vakvrouw op het gebied van WordPress en de website stond ook binnen een paar weken gewoon online! Brigit denkt met je mee, geeft tips en heeft gewoon heel veel kennis over wat er op een website mag staan en motiveert en stimuleert je ook als je even in je eigen onzekerheid vastzit.”

– Janneke Bulens