Combi-deal: Maak je eigen website in WordPress & Maak je eigen online leeromgeving in Learndash

Maak met deze mooie combi-deal gebruik van een flinke korting op beide trainingen, en leer in één keer je website én leeromgeving bouwen in WordPress.
Bouw in een moeite door en jij kunt gaan verkopen met een prachtige website én online leeromgeving voor jouw online training, programma of coachingstraject.

N

Blijf zelf aan het roer van je bedrijf staan omdat je weet hoe jouw website en leeromgeving zijn opgebouwd en ingericht.

N

Bespaar minimaal 2000 euro op het laten maken én onderhouden van je website en leeromgeving.

N

Krijg onbeperkt support in de besloten Facebookgroep.

N

Maak GRATIS gebruik van het Divi-thema (life-time toegang) en bespaar hiermee ruim 200 euro.

N

Bespaar jaarlijkse kosten (100 tot 500 euro) op het onderhoud van je website en leeromgeving én op de Learndash licentie.

Je wilt graag een website en (misschien later ook) een online leeromgeving zodat je jouw online training, programma of coachingstraject aan kunt gaan bieden.

Je droomt van een bedrijf wat ook door kan draaien als jij niet aan het werk bent.

Hoe tof zou het zijn als jij direct de complete basis van jouw bedrijf kunt bouwen?

Als je direct van A tot Z een professionele website neer kunt zetten. Helemaal aangepast en ingericht met jouw huisstijl en jouw aanbod.
✔ Als je precies weet hoe je er met die website voor zorgt dat bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden.
✔ Als je leert hoe je zelf de mogelijkheid hebt tot het automatiseren van processen bijvoorbeeld het online boeken en inplannen van afspraken.
✔ Als je leert hoe je gebruikt kunt maken van een online betaalsysteem (Woocommerce of kennis.shop)
✔ Als je leert hoe je jouw klanten automatisch toegang kunt geven tot je online leeromgeving ingericht op jouw aanbod en jouw voorwaarden en gevuld met jouw zelf gemaakte online trainingen en programma’s.
✔ Als je minimaal 2000 euro uitspaart op het laten maken, aanpassen én onderhouden van een website en online leeromgeving.

Een website of online leeromgeving laten maken kost je al snel tussen de 1000 en 2000 euro, en dan snap je er zelf ook nog eens geen snars van hoe het werkt en moet je constant die webbouwer vragen om je te helpen…
Daarbij dient je website up to date te blijven. Als je dit uit moet besteden (voor een website en leeromgeving) ben je ook nog eens minimaal 35 euro per maand kwijt aan kosten)

Maar jij hebt nog meer zaken waar je in wilt investeren. Je wilt niet direct je hele budget er doorheen smijten of nu al gaan lenen.
Jij blijft graag flexibel, en wilt graag zelf de touwtjes in handen houden…

Dus…. daar heb ik iets op bedacht:

De COMBIDEAL!

Leer helemaal zelf je website én online leeromgeving bouwen.
Zonder technische kennis!

Nu eenmalig samen voor slechts:

649,-  euro

(excl. btw)

Klink goed toch?

Wat je nu éénmalig krijgt voor  € 649,- 

Online training Maak je eigen website in
WordPress

1. Onbeperkt toegang tot de uitgebreide module over het bepalen en inrichten van de inhoud van je website.

2. Onbeperkt toegang tot de complete online training met stap voor stap video’s over het bouwen van je website. (echt van A tot Z).

3. Bonusmodules over het werken met een online betaal en e-mailmarketingsysteem. En diverse bonusmodules over het SEO optimaliseren van je website, en het installeren van een online boekingstool voor afspraken op je website.

4. Life-time Divi-thema licentie ter waarde van 249 dollar.
(Divi is de builder die we gebruiken, en kost normaal gesproken 249 dollar als je het life-time wilt gebruiken) 

5. Toegang tot de besloten facebookgroep
‘Maak je eigen website of leeromgeving in WordPress’.
In deze facebookgroep kun je al je vragen stellen en kun je connecten met alle andere deelnemers van deze online trainingen(en).

Online training Maak je eigen leeromgeving in Learndash

1. Onbeperkt toegang tot de uitgebreide module over het bepalen en inrichten van de inhoud van je online training of programma.

2. Onbeperkt toegang tot de complete online training met stap voor stap video’s over het bouwen van een online leeromgeving. (echt van A tot Z).

3. Video uitleg over het installeren van Woocommerce  en Kennis.shop (wanneer Kennis.shop de rechtstreekse koppeling kan maken) voor het verkopen van je online training.

4. Life-time Divi-thema licentie ter waarde van 249 dollar.
(Divi is de builder die we gebruiken, en kost normaal gesproken 249 dollar als je het life-time wilt gebruiken) 

5. Toegang tot de besloten facebookgroep
‘Maak je eigen website of leeromgeving in WordPress’.

Extra optie:
Op de betaalpagina krijg je de mogelijkheid om direct een jaarlicentie voor Learndash af te sluiten voor € 99,- in plaats van 199 dollar.
Je betaalt dan dus jaarlijks slechts € 99,- (ex btw) voor de licentie inclusief alle updates.
Als je zelf de plugin Learndash aanschaft kost hij jaarlijks 199 dollar.

Wat even goed is om te weten:

Mijn bedoeling is echt dat we een aparte website maken voor je leeromgeving. Je ‘verkoopt’  je online trainingen en programma’s dus echt vanaf je website. Op een subdomein van je website (en nieuwe omgeving) bouwen we de leeromgeving die echt bedoeld is om je deelnemers toegang te verschaffen tot je online trainingen en programma’s die je daar op gaat plaatsen.
Je claimt dus eerst de domeinnaam en sluit een hostingpakket voor je website. Daarna vragen we daarop een subdomein aan voor je online leeromgeving.
(Bijv: Academy.jouwdomeinnaam.nl of Leren.jouwdomeinnaam.nl)
Dit is in de meeste gevallen gewoon gratis. Het kan alleen zijn dat je iets meer gaat betalen voor je pakket omdat je meer opslag nodig hebt. Dit gaat over een paar euro per maand.
Over het aanvragen van een domeinnaam en subdomein ontvang je in de training nog meer info van me.

Wil je gaan werken met Woocommece en Mollie als betaalsysteem dan zullen we deze wel op het leeromgeving-domein installeren om ervoor te zorgen dat we de koppeling en toegang rechtstreeks kunnen regelen en hiervoor een extra (betaalde) plugin nodig hebben.

Deze training gaat NIET over het bouwen in andere systemen dan WordPress.
Je leert bouwen met Divi en Learndash.

Learndash licentie
Deze plugin maakt het mogelijk om een online leeromgeving te bouwen voor je trainingen/programma’s of coachingstrajecten.
Je kunt deze plugin inclusief licentie zelf aanschaffen. Dan betaal je 199 dollar per jaar.
Je kunt hem nu ook eenmalig direct aanschaffen bij deze training. (voor slechts 99,- ex btw, per jaar) Je betaalt nu dus 99,- extra door op de betaalpagina de Learndash licentie aan te vinken. Deze betaling werkt via automatisch incasso en wordt dus na het eerste jaar jaarlijks automatisch afgeschreven mits je opzegt. Dit kun je tot maximaal twee weken voor het einde van je termijn doen door me te e-mailen op Brigit@jouwbusinessonline.com.

Koop je dus géén Learndash licentie bij me, dan ga ik ver van uit dat je zélf een licentie (hebt) aangeschaft en ben je dus zelf verantwoordelijk voor het up to date houden van je Learndash plugin.

Nou kan ik me voorstellen dat je denkt:
Maar moet ik dan niet een beetje technisch handig zijn voor deze trainingen?

Geloof me, je hoeft écht NIET technisch onderlegd te zijn voor deze trainingen.

Ik ga het je namelijk zo makkelijk mogelijk maken met stap voor stap video uitleg, en voor de leeromgeving diverse templates.

Ik neem je mee in het complete proces van het installeren van plugins, Learndash, het maken van pagina’s én het vullen van je website en online training.

Het grote voordeel hieraan is dat je meteen weet hoe je website en leeromgeving zijn opgebouwd en hoe je deze zelf vult met content.
Vanaf dat moment kun je dus altijd zelf je website of leeromgeving aanpassen, een extra training maken, de content aanpassen en ook de website en academy up to date houden.
Scheelt je ook weer zo’n 35,- tot 50,- euro in de maand aan onderhoudskosten.

Als laatste komt er dus een extra modules over het koppelen van een betaal en e-mailsysteem.

Nog even alle voordelen op een rijtje:

– Je bespaart een hoop kosten voor het laten bouwen van een website en academy
– Je bespaart jaarlijkse kosten op je Divi en Learndash licentie. Divi krijg je er life-time bij en Learndash tegen een flinke korting.
– Je bespaart maandelijks of jaarlijks kosten op het onderhoud van je website en academy omdat jij de updates zelf uit kunt voeren.
– Je weet van A tot Z hoe jouw website en leeromgeving zijn opgebouwd dus je kunt later heel makkelijk content aanpassen en toevoegen.
– Je weet direct ook hoe je betaalsysteem werkt dus prijzen of betaalpagina’s aanpassen kun jij straks ook helemaal zelf.
– Hoe vet gaaf is het als jij helemaal zélf je eigen website én  leeromgeving kunt bouwen?!

Na aankoop ontvang je dus direct al toegang tot de academy en kun je alvast aan de slag met bouwen!

Nu eenmalig samen voor slechts:

649,-  euro

(excl. btw)