fbpx

Hey,

Superleuk dat je interesse hebt om een masterclass te verzorgen in mijn membership. Ik heb behoorlijk wat aanmeldingen gekregen dus stuur je eerst even kort wat meer info zodat je kunt kijken of het bij je past.
Het lijkt mij hartstikke leuk om je een keer te mogen verwelkomen. Weet dus wel dat er één masterclass per maand is en het dus kan zijn dat hij pas over een paar maanden plaatsvind i.v.m de vele aanmeldingen.

Hoe gaat de expert-masterclass in zijn werk:

– Mijn bedoeling van de masterclass is een Win-Win situatie. De masterclasses worden dus gratis gegeven. De win voor mij is extra waarde en expertise in mijn membership. De win voor jou: meer bereik, zichtbaarheid en wellicht klanten.

– De Masterclass is waardevol en je deelt echt kennis die de leden een stap verder brengt. Het moet geen verkapt salesfestijn worden. Wel mag je aan het einde een upsell doen naar iets uit je aanbod (een training, traject, sessie, membership whatever)
Je mag hier maximaal 5 minuten aan besteden. Ik ben absoluut voor het doen van je aanbod zodat mijn leden weten waarvoor ze bij jou moeten zijn, en degene die interesse hebben klant bij je kunnen worden maar ik wil niet dat ze maandelijks overwhelmed worden met aanbod.

Breng het dus zo dat je mensen juist motiveert en inspireert. Jij doet kort en krachtig je aanbod. Je mag een korting geven of in plaats van een aanbod je gratis weggever delen en als ze interesse hebben weten zij je te vinden.
Je mag wel even de link doorgeven van bijvoorbeeld je weggever of salespagina die ik bij de opname vermeld. Leden kunnen dan altijd zelf kiezen of ze wel of niets iets bij je willen aanvragen of afnemen. Het is dus niet de bedoeling dat je na de masterclass actief mensen gaat benaderen.

– De masterclass vind plaats op een door ons samen afgesproken datum en tijdstip via zoom en er wordt een opname gemaakt. Deze opname wordt beschikbaar in de Facebookgroep en online omgeving voor leden en kan ook worden teruggekeken door nieuwe leden.
Win voor de leden: Ze krijgen heel veel waarde op gebied van online zichtbaarheid.
Win voor jou: Veel meer potentiële klanten zien jouw masterclass omdat er doorloop is in het membership.

– Momenteel zitten er gemiddeld 20 leden in het membership. Hoeveel er live aanwezig zijn wisselt een beetje, en hangt ook een beetje af van de dag en het tijdstip. Ik zie wel altijd dat de opnames door vrijwel alle leden worden teruggekeken. En ook nieuwe leden kunnen dus later de opname terugkijken. Je blijft dus wel steeds zichtbaar met je masterclass. Houd hier rekening mee met het doen van een aanbod en als er iets in veranderd geef dat dan even aan me door.

YES, nog steeds interesse? Antwoord dan met YES, dan kom ik er z.s.m bij je op terug!

Liefs!