Wat anderen zeggen..

Ik kan zelf wel op gaan lopen scheppen, maar ik laat gewoon lekker mijn klanten aan het woord embarassed

 

Ik wilde graag een online leeromgeving voor mijn cursussen. Ik had de online cursus: website maken van Brigit al gevolgd en was hier al supertevreden over. Ik wilde graag dat Brigit dit ging doen. Via Trello deelden we een bord. Hierdoor was er overzicht van de taken die zij ging doen en wat voor taken ze van mij verwachtte.

Ze ging aan de slag en maakte een prachtige leeromgeving voor mijn cursussen. Dit deed ze in mijn huisstijl.

Ik kon haar ten alle tijde mailen en ze was heel begripvol met de vragen die ik haar stelde. Ze reageerde heel snel en dat vond ik heel fijn. Brigit is daadkrachtig, nauwkeurig, deskundig en een zeer prettig en toegankelijk persoon om mee samen te werken.

We hebben een online consult ingepland om alles te checken en om nog eventuele aanpassingen te doen. Ik ben zo blij met mijn online leeromgeving, betaalsysteem en Active Campaign. Ik ben zo blij dat Brigit dit voor mij gedaan heeft!

Angela Maters

Trancemedium Angela, Trancemediumangela.nl

Ik heb me aangemeld voor Brigit’s membership als een soort van logisch gevolg eigenlijk op de fijne cursus ‘Maak je eigen website in WordPress’ die ik al had aangeschaft bij haar.
De eerste website die ik daarmee bouwde trok als vanzelf direct meer dan voldoende klanten, maar ik wist heel goed dat ik voor mijn volgende project (waar echtl mijn hart ligt) ik veel meer kennis over online zichtbaar worden nodig ging hebben om mijn  juiste doelgroep te kunnen bereiken.

Ik leer in het membership enorm veel hierover, niet alleen van Brigit maar ook van de andere ondernemende dames.
Zo’n diverse groep waar ook al zoveel kennis op veel gebieden ligt maar ook een fijn stuk ondersteuning, dingen uit kunnen proberen op elkaar en daar feedback op krijgen. Maar wel op een niets-moet-alles-mag manier.
Iedereen kan precies komen halen wat ie nodig heeft en dat spreekt me enorm aan.

De maandelijkse gast-masterclasses zijn een mooie bonus, ook hier kan ieder weer zelf bekijken wat waardevol voor haar is. Zelfs al zou je maar 10% gebruiken van alles wat beschikbaar is in het Acadamy membership, dan nog krijg je enorm veel waarde voor je geld.  Echt een aanrader!

Karina Schermer

Daar is dan de website waar ik over droomde, helaas kon ik er zelf te tijd niet voor vinden. En Brigit heeft hem zo vormgegeven en passend bij mij gemaakt, zoals ik ook droomde vooraf.

Brigit helpt je door het hele proces heen, met een makkelijke en duidelijke structuur. Ze geeft tips waar nodig, bv over je teksten, om het alleen maar beter te maken.
Daarnaast is Brigit prettig om mee samen te werken, ze weet waar ze het over heeft, lekker to-the-point en lekker positief en energiek. Ik kan haar zeker aanraden!

Danielle van den Tillaart

Daniellevandentillaart.nl

Ik wil je ook nog even laten weten dat ik je training bouw je eigen website echt nog steeds wekelijks gebruik. Het is echt een onwijs goed naslagwerk. Telkens als ik denk, hoe zit dat dan, vind ik het antwoord ergens in een video. Mijn website wordt beter en beter op die manier!

Noor

MoneyMindset trainer, prismatrainingen.com

Mijn website maken samen met Brigit was echt superfijn.
Zij voelde haarfijn aan welke lay out en kleuren het beste bij mij past en heeft echt een supermooie website voor mij gemaakt.

Ik vind haar echt een vakvrouw op het gebied van wordpress en de website stond ook binnen een paar weken gewoon online!
Dit kwam echt door de vloeiende. enthousiaste, en toch ook zeker relaxte samenwerking.

Brigit denkt met je mee, geeft tips en heeft gewoon heel veel kennis over wat er op een website mag staan en motiveert en stimuleert je ook als je even in je eigen onzekerheid vastzit.

Kortom echt een supertoffe samenwerking en ik raad haar aan bij iedereen die graag een website wil.

P.s wil je liever zelf een website maken, daar heeft zij ook een super duidelijke do it yourself cursus voor gemaakt die ik ook zeker zou aanraden. Daar zit mega veel content in.

Aanrader deze topper!!

Janneke Bulens

Holistisch coach voor vrouwen met overgewicht, Ruimte en rust

Complimenten over je cursus! Ik heb weken gemodderd met tutorials op Youtube. Had van een paar mensen gehoord dat het super simpel is om je eigen website te bouwen met WordPress maar ik bleef maar vastlopen dus had de moed al bijna opgegeven en offertes van duizenden euro’s liggen om iemand in te huren om door iemand anders mijn website te laten bouwen.

Met jouw stap voor stap aanpak begin ik het licht ze zien en heb ik inmiddels het vertrouwen dat ik zelf een eerste website kan gaan bouwen en beheren! Daarbij heb ik er in ieder geval plezier in!

Manuela Aspers

Het membership van Brigit is echt een warm bad. Alles wat je nodig als startend online ondernemer zit erin. Heel veel kennis over marketing, website bouwen op een converterende manier, content maken, klanten vinden via social media, email marketing, alles wat je nodig hebt, vind je in de online leeromgeving.
Daarnaast, minstens zo waardevol, is er de Facebook groep waar je andere ondernemers treft. Het is een onwijs actieve groep, iedereen moedigt elkaar aan, helpt elkaar en is geinteresseerd. Brigit weet hoe ze mensen moet samenbrengen, zij is echt een verbinder. Eén keer per maand organiseert zij ook een meet&greet via Zoom zodat je elkaar ook echt leert kennen. Daarnaast is er ook nog een keer per maand een masterclass van een expert op een bepaald thema. Al met al, zoveel waarde voor zo’n klein prijsje. Niet meer over nadenken, DOEN!

Noor van den Bosch

Money Mindset Mentor

Voordat ik de training aanschafte wist ik dat ik mijn website zelf wilde bouwen en aanpassen.
Maar ik had geen enkele kennis hierover én had geen idee waar ik moest beginnen.

Gelukkig gunde ik mezelf en mijn bedrijf deze training en in de eerste 2 dagen dacht ik wel honderd keer: ‘Oh ik ben zo blij dat ik deze training heb aangeschaft want ik zou het anders al heel vaak opgegeven hebben.’

Met de training voelt het ‘easy peasy’ en binnen een week had ik de basis van mijn website staan.

Maar een website is natuurlijk nooit ‘klaar’ of ‘af’ voor altijd.

Daarom is het zo fijn dat je bij nieuw aanbod of nieuwe input de website gewoon heel makkelijk zelf kan aanpassen.

Ook heel fijn is het contact met Brigit en de mogelijkheid tot vragen stellen in de facebookgroep (als heb ik dat tot nu toe nog niet nodig gehad).

Dankjewel Brigit!

Merel Nelissen

“Brigit heeft mij enorm geholpen. Door mijn salespagina te maken, mijn mailfunnel, wat zaken te koppelen zoals Webinargeek met Mailblue. Ze zal ook nog mijn complete website voor mij maken en een online leeromgeving.

We hebben eerst uitgebreid met elkaar besproken wat er moest gebeuren en wat ik graag wilde. Ze luisterde goed en kon me de zaken ook goed uitleggen. Tussendoor hebben we samen alles doorgenomen en gekeken wat er nog aangepast moest worden. Ik vind dit een hele fijne manier van werken.

De lijntjes met Brigit zijn goed. Ze zorgt voor goed overzicht in Trello. Zodat ik precies weet wat ik moet doen, wat zij doet en wanneer wat af is. Verder kon ik haar altijd spraakberichtjes sturen wanneer iets uitgebreider uitgelegd moest worden. Ze neemt de tijd voor je en gaat geen uitdaging uit de weg.

Toen we vlak voor mijn lancering kwamen en er nog het een en ander fout ging (de techniek, wat buiten haar macht lag) pakte ze alles heel snel op en regelde ze het voor me.

Wanneer ik last minute nog wat bedacht of aangepast moest worden deed ze dit.

Ik vind de samenwerking met Brigit heel fijn en prettig. Omdat ze goed luistert, goed en duidelijk uitlegt, zorgt voor structuur en overzicht, ze weet waar ze het over heeft.

En bovendien: wat ze maakt ziet er prachtig uit! Ik ben onwijs trots op o.a mijn salespagina en ik hoor ook van mensen om me heen dat ze het er fantastisch uit zien vinden.
Ik kan je Brigit zeker aanraden. Ik zal haar nog veel vaker inschakelen.

Joëlle Wiggins

She Wolf Powercoaching

Ik heb de online cursus gevolgd om een eigen website te gaan maken. Brigit heeft stap voor stap (van A t/m Z) door middel van video’s hoe je dit moet doen. Ik vond dit spannend want ik had dit nog nooit gedaan. Ik vind mezelf ook niet technisch maar ik ben zo supertrots op het resultaat. Ik heb gewoon een eigen website kunnen maken! De website ziet er professioneel uit.

Elke video is duidelijk te volgen. Brigit laat alles goed zien wat je moet doen. Dit doet ze op een rustig tempo wat goed bij te houden is. Ik hoefde vaak maar 1 x een video te bekijken en dan had ik al een stap gemaakt. Dan ging ik weer met vol vertrouwen naar het volgende onderdeel. Zo begeleidde Brigit mij op afstand door de website heen.

De online cursus is goed opgebouwd. Ze geeft heel veel extra’s weg en daardoor zie ik dat dit op haar lijf is geschreven!

Ik had tijdens de online cursus vragen over de formulieren want dit lukte niet. Ze reageerde heel snel op mijn mail en wilde er even naar kijken. Ze paste dit aan en ik kon weer verder. Hier was ik heel blij mee.

Door haar online cursus kan iedereen een website maken. Zij maakt dit je zo gemakkelijk met het volgen van de video’s stap voor stap.

Angela Maters

Trancemedium Angela, Trancemediumangela.nl

Bij Brigit heb ik de social media marketing kickstart training gevolgd. Wauw wat een hoeveelheid informatie deelt ze. Het is hele bruikbare praktische informatie die je gelijk kunt inzetten voor je eigen social media accounts. Ik heb de training onder andere gevolgd omdat ik meer wilde weten over Pinterest marketing. Ik ben blij dat ik de training van Brigit heb gevolgd en houd haar website en social media in de gaten voor nog meer van deze bruikbare en praktische trainingen.

Cecile Peters de Goeij

Auxilia Support

Dankzij Brigit heb ik nu eindelijk een website die volledig bij me past en waar ik super trots op ben.
Brigit help je letterlijk van A-Z door het hele proces: van de hosting tot het koppelen van je e-mail systeem en alles wat er tussen in zit.
Brigit weet als geen ander hoe een goede website er uit ziet. Niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook hoe je er klanten mee aan trekt, wat er wel en niet werkt.
Bij de start van het traject ontvang je een checklist: dit werkt super en bespaart je een hoop gedoe tijdens het proces.
Een jaar geleden heb ik zelf geprobeerd een website in elkaar te zetten, dit heeft mij ongeveer 60 uur gekost. Bespaar je deze tijd en laat Brigit het doen, dan weet je zeker dat het goed komt!
Sandra Manders

Sandramanders.nl

Ik heb mijn website laten bouwen door Brigit, en wauw, wat een fijne samenwerking!
Niet alleen werkt Brigit snel en super netjes, maar ze had ook veel goede ideeën over hoe de tekst of opbouw duidelijker kon. Ik was heel blij met haar input, vooral omdat het dingen waren waar ik zelf nooit bij stil gestaan zou hebben. Er komt zoveel kijken bij een website bouwen, maar Brigit kon alles overzichtelijk stap voor stap uitwerken. Van te voren kreeg ik een vragenlijst, zodat ik al veel kon bedenken ( stijl, kleuren, tekst, etc), waardoor zij direct aan de slag kon.
Naast het professioneel bouwen van de site en het proactieve meedenken, heeft ze me ook geholpen door alle links, plug-ins, etc klaar te zetten voor gebruik.
Ik ben heel blij met hoe mijn site geworden is, en Brigit super dankbaar voor haar werk! Echt een topper!
Felicia

Feliz Feelings

Ik wilde graag een nieuwe landingspagina laten maken door Brigit. Ik had al een website, maar deze was flink verouderd en had ik zelf gemaakt. Dit wilde ik nu absoluut niet meer, omdat het mij heel veel pijn en moeite had gekost. Brigit heeft hierin alles ontzettend fijn uit handen genomen. Alles stond duidelijk in Trello en het was overzichtelijk welke dingen ik zelf moest aanleveren. Ook de kosten waren van tevoren duidelijk. Ik heb nu een hele mooie landingspagina waar ik heel blij mee ben en het proces ernaartoe was stressvrij en ontspannen. Absoluut een aanrader!

Janneke Vissers

Treeswing

Brigit heeft me erg goed geholpen om mijn automatisering op de rit te krijgen voor een product wat online te bestellen en betalen is en waarmee je automatisch je aankoop krijgt toegestuurd na betaling. Ze is erg behulpzaam en helpt je dmv video calls, opgenomen instructie video’s en ingesproken berichten. Ze begrijpt de tijdsdruk die ergens achter kan zitten en reageert dan ook snel! Ik ben heel blij met haar expertise!???? Bedankt Brigit!

Sandra Raaijmakers

Sandra Raaijmakers.nl

Brigit heeft mijn website gemaakt voor mijn bedrijf.
Ik had voor mijn bedrijf eerst zelf een simpele website gemaakt, maar ik  kwam er al snel achter dat ik daar niet verder mee ging komen. Brigit adviseerde me over te stappen op WordPress en de hielp mij met het bepalen van mijn huisstijl en dacht mee over de inrichting van de complete website. Ook gaf ze advies over het toevoegen van bepaalde elementen en over hoe ik nu verkeer naar mijn website kan krijgen.
Ik ben toen gaan adverteren en krijg nu honderden bezoekers naar mijn website en dit heeft me al meerdere klanten opgeleverd.

Laurens Vis

Interieur Service de Kempen & Vila 55

Brigit heeft mij goed geholpen op het gebied van zichtbaar zijn. Zowel mijn social media, als mijn website en advertenties werden bekeken en doorgesproken. Tijdens een strategiesessie stelde zij gerichte vragen en tips. Na afloop ontving ik een bruikbaar document vol met dingen waar ik direct mee aan de slag kon. Loop je vast met zichtbaar zijn? Schakel dan Brigit in!

Marieke Abbink

Ik snap 'M | infographics, illustraties en Iconen