fbpx

Zomeractie Expertmasterclasses bibliotheek

Woehoe!!

Ik heb zo’n geweldig leuk idee!
En zoals elk jaar bedenk ik dat nét voor de zomervakantie terwijl ik juist dan eigenlijk lekker om mijn gemakje af wil ronden en relaxed op vakantie wil gaan 😉

Maar…. Dit idee is te leuk om niet te doen én ik ga het héél simpel houden.

Jij hebt afgelopen anderhalf jaar een expertmasterclass verzorgd in mijn community. (Jouw Business Online) Zoals je weet zijn deze masterclasses allemaal samengebundeld in de Jouw Business Online Expertmasterclass bibliotheek en kunnen ook nieuwe leden van de community deze nog terugkijken.

Ik krijg écht heel vaak superleuke reacties op al deze masterclasses en al behoorlijk wat community-leden zijn via deze masterclasses samenwerkingen aangegaan en/of klant geworden bij een van de experts.
Dat is natuurlijk super.

Zelf kijk ik voor de zomer altijd goed naar hoe ik ga zorgen dat ik ook tijdens de zomerperiode, waarin ik een maand niet werk, toch zichtbaar kan zijn voor mijn ideale klant en toch omzet kan draaien.

En met dit idee realiseer ik dat voor mezelf maar ook voor alle 25 experts die een masterclass verzorgd hebben. Dikke win-win denk ik 🙂

Dus; Wil jij deze zomer veel zichtbaarheid, extra bereik, en werken aan je expertstatus?

En dat met relatief gezien weinig inspanning?
Check dat dit even;

Wat is het idee?

Ik wil tijdens de zomerperiode de expertmasterclass bibliotheek los aanbieden voor nieuwe (potentiële) klanten.
Ze kunnen eenmalig voor een kleine investering toegang krijgen tot alle 25 masterclasses in de expertmasterclass bibliotheek.

Ik maak een korte salespagina met een overzicht van alle experts en maak hier de waarde duidelijk van de masterclasses.
Jij geeft uiteraard zelf aan of je mee wilt doen. Zo niet dan maak ik een nieuwe versie van de bibliotheek en haal ik jouw masterclass eruit.

Je hoeft dus niets meer voor te bereiden als je mee wilt doen.
We gebruiken de voor opgenomen masterclasses die we al hebben staan.

Het enige wat ik nog nodig heb van iedereen die meedoet is een update voor het stukje tekst ‘over mij’  wat in de academy komt staan.
Een kort stukje tekst met wie je bent, wat je doet, je social media kanalen en website en, als je die hebt, de link naar je gratis weggever.

➜  Ik verwacht dat iedereen die meedoet minimaal 3 x de zomeractie promoot. Maar houd je vooral niet in, dus als je 10x promoot helemaal geweldig!
Hoe je dat doet mag je helemaal zelf bepalen. Dat kan via Instagram posts, stories, reels, je mailinglijst of je podcast. Deel vooral als je meer inspiratie hebt.

Gezien ik het simpel wil houden ga ik geen compleet brandingpakket samenstellen maar als ik straks ergens een uurtje heb kan ik misschien wel wat afbeeldingen/templates delen via Canva.

Ik wil gaan werken via mijn affiliate-systeem omdat we het op die manier simpel en snel kunnen organiseren.

Jij meldt je aan als affiliate-partner, en maakt jouw persoonlijke affiliate-link aan voor de expertmasterclassbibliotheek.

Jij kunt jouw persoonlijke link gaan delen onder jouw netwerk, en over iedereen die via jouw link instapt ontvang jij 60% commissie. 

Wat zijn de voordelen;

➜ 60% commissie over iedere aankoop die via jou komt.

➜  Je bent deze hele zomer zichtbaar omdat ongeveer 25 andere ondernemers ook jou promoten.

Je bent zichtbaar met jouw expertise door middel van jouw masterclass voor iedereen die de expertmasterclassbibliotheek aanschaft.

Je kunt door middel van jouw masterclass en ‘over mij’ stukje nieuwe volgers, websitebezoekers en weggeverdownloads verkrijgen.

➜ Je vergroot je bereik, je zichtbaarheid én je expertstatus.

➜  Het enige wat je hoeft te doen is een affiliate-account aanmaken (10 minuten) en minimaal 3x de zomeractie promoten. (Dit kun je ook vooraf inplannen)

Als we dit samen goed aanpakken en ons allemaal inzetten kunnen we écht iets heel tofs neerzetten en voor ons allemaal deze zomer op een makkelijke manier, veel zichtbaarheid, leads, klanten en omzet genereren.

Zoals ik al zei; ik ga het echt simpel houden. Ik wil mezelf net voor de zomer geen stress op de hals halen, ik houd ervan om lekker vanuit deze positieve energie samen iets heel tofs neer te zetten!

Dus.. Als dit je tof lijkt;

Vul dan even dit formulier in dan kom je op de lijst en krijg je zo snel mogelijk meer info van me.

Geen interesse? Jammer! Maar ook oké;
Zou je me dat dan wel even willen laten weten? Dan haal ik je uit de ‘zomerbibliotheek’.